Zien: Xander van der Wulp kijkt terug naar bijzonder moment met minister Arie Slob

Zien: Xander van der Wulp kijkt terug naar bijzonder moment met minister Arie Slob

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdagavond 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Donderdagavond bij Op1 namen Joost Vullings en Xander van der Wulp het politieke jaar door. De Kamerleden gaan na vandaag namelijk met zomerreces en daarom bespreken Vullings en Van der Wulp de politieke hoogte- en dieptepunten.

Bekijk het item over minister Arie Slob in de video van Op1 hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Xander van der Wulp</em> kijkt terug naar bijzonder moment met minister <em>Arie Slob</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdagavond 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Donderdagavond bij Op1 namen Joost Vullings en Xander van der Wulp het politieke jaar door. De Kamerleden gaan na vandaag namelijk met zomerreces en daarom bespreken Vullings en Van der Wulp de politieke hoogte- en dieptepunten. Bekijk het item over minister Arie Slob in de video van Op1 hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Politie eerlijk over verschrikkelijke inhoud van criminele berichten op EncroChat Bekijk deze video » Op1 gemist? Techjournalist Wouter van Noort: ''Trollenlegers worden gebruikt als politiek wapen'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Xander van der Wulp kijkt terug naar bijzonder moment met minister Arie Slob

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Xander van der Wulp kijkt terug naar bijzonder moment met minister Arie Slob of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV