Video: volkszanger Yves Berendse zwijgt over veroorzaken heftig scooter-ongeluk

Video: volkszanger Yves Berendse zwijgt over veroorzaken heftig scooter-ongeluk

Volkszanger Yves Berendse is vorige week betrokken geraakt bij een heftig verkeersongeluk in Zandvoort. "Hij zat samen met onder andere Gerard Joling op het strand. Het werd laat en ze hebben ook lekker wat gedronken", verteld Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven bij Shownieuws. Dat lijkt op zich geen probleem maar daarna ging het mis.

Drie gewonden
"Ze zijn op de scooter gestapt om naar huis te rijden en hebben toen een vreselijk ongeluk veroorzaakt." De twee botstsen op een andere scooter, waarop twee meisjes zaten. Drie gewonden zijn uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht. "De twee meisjes liggen nog in het ziekenhuis", aldus Ettekoven.

Reactie Berendse
Vanwege het lopende politieonderzoek wil Berendse voorlopig niet reageren, ook niet op het verhaal dat hij gedronken zou hebben. Voor Albert Verlinde, ook aanwezig in de studio, is het wel duidelijk. "Het zegt voldoende dat hij niks zegt, anders zeg je meteen dat er geen drank in het spel is." Bekijk het hele fragment van Shownieuws hieronder.

Video: volkszanger <em>Yves Berendse</em> zwijgt over veroorzaken heftig scooter-ongeluk Volkszanger Yves Berendse is vorige week betrokken geraakt bij een heftig verkeersongeluk in Zandvoort. "Hij zat samen met onder andere Gerard Joling op het strand. Het werd laat en ze hebben ook lekker wat gedronken", verteld Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven bij Shownieuws. Dat lijkt op zich geen probleem maar daarna ging het mis. Drie gewonden"Ze zijn op de scooter gestapt om naar huis te rijden en hebben toen een vreselijk ongeluk veroorzaakt." De twee botstsen op een andere scooter, waarop twee meisjes zaten. Drie gewonden zijn uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht. "De twee meisjes liggen nog in het ziekenhuis", aldus Ettekoven. Reactie BerendseVanwege het lopende politieonderzoek wil Berendse voorlopig niet reageren, ook niet op het verhaal dat hij gedronken zou hebben. Voor Albert Verlinde, ook aanwezig in de studio, is het wel duidelijk. "Het zegt voldoende dat hij niks zegt, anders zeg je meteen dat er geen drank in het spel is." Bekijk het hele fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Video: faillissement voor Wendy van Dijk met haar fitness Disq-bedrijf Bekijk deze video »
TV :
Video: volkszanger Yves Berendse zwijgt over veroorzaken heftig scooter-ongeluk

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: volkszanger Yves Berendse zwijgt over veroorzaken heftig scooter-ongeluk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV