Hit The Road is nieuwe zangwedstrijd SBS in auto met Gordon, Van Velzen en meer (video)

Hit The Road is nieuwe zangwedstrijd SBS in auto met Gordon, Van Velzen en meer (video)

Er komt binnenkort een nieuwe bijzondere zangwedstrijd op televisie, met de titel Hit The Road. Dit SBS-programma wordt op een hele speciale plek opgenomen, namelijk in de auto.

Auto is te winnen in Hit The Road
Nick & Simon, Roel van Velzen, Gordon en Edsilia Rombley rijden met hun auto door het land om de kandidaten op te pikken. Zij nemen plaats op de passagiersstoel en laten hun persoonlijke verhaal en bijzondere nummer horen. Uiteindelijk mag de beste de bolide ook echt mee naar huis nemen.

Meedoen aan Hit The Road?
Iedereen kan meedoen aan Hit The Road, ook als je niet per se de beste zanger bent. Wil je dat jouw verhaal en muziek worden gehoord of wil je iemand anders opgeven? Ga dan naar www.sbs6.nl/hittheroad, en wie weet word jij binnenkort opgepikt door de drivers van Hit The Road.

Bekijk de aankondiging van Hit The Road in de video hieronder.

Hit The Road wordt in het najaar uitgezonden bij SBS 6. Houd Gids.tv in de gaten voor het laatste nieuws rond Hit The Road en als je wil weten wanneer het precies wordt uitgezonden.

<em>Hit The Road</em> is nieuwe zangwedstrijd SBS in auto met Gordon, Van Velzen en meer (video) Er komt binnenkort een nieuwe bijzondere zangwedstrijd op televisie, met de titel Hit The Road. Dit SBS-programma wordt op een hele speciale plek opgenomen, namelijk in de auto. Auto is te winnen in Hit The RoadNick & Simon, Roel van Velzen, Gordon en Edsilia Rombley rijden met hun auto door het land om de kandidaten op te pikken. Zij nemen plaats op de passagiersstoel en laten hun persoonlijke verhaal en bijzondere nummer horen. Uiteindelijk mag de beste de bolide ook echt mee naar huis nemen. Meedoen aan Hit The Road?Iedereen kan meedoen aan Hit The Road, ook als je niet per se de beste zanger bent. Wil je dat jouw verhaal en muziek worden gehoord of wil je iemand anders opgeven? Ga dan naar www.sbs6.nl/hittheroad, en wie weet word jij binnenkort opgepikt door de drivers van Hit The Road. Bekijk de aankondiging van Hit The Road in de video hieronder. Hit The Road wordt in het najaar uitgezonden bij SBS 6. Houd Gids.tv in de gaten voor het laatste nieuws rond Hit The Road en als je wil weten wanneer het precies wordt uitgezonden. Zien: Peter Lusse zingt 'If I Where A Rich Man' in We Want More Bekijk deze video » Zien: René Froger in duet met Jeroen van der Boom in De beste liedjes van... Bekijk deze video »
TV :
Hit The Road is nieuwe zangwedstrijd SBS in auto met Gordon, Van Velzen en meer (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hit The Road is nieuwe zangwedstrijd SBS in auto met Gordon, Van Velzen en meer (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV