Op1 gemist? Janine Abbring over nieuw seizoen Zomergasten

Op1 gemist? Janine Abbring over nieuw seizoen Zomergasten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 3 juli terugkijken op Gids.tv.

Binnenkort is Zomergasten weer te zien op tv. Janine Abbring was te gast bij Op1 om te vertellen over het nieuwe seizoen en de thema's die voorbij komen. "Dit jaar is het uitzonderlijk goed gelukt om gasten aan het woordt te laten die iets essentieels kunnen toevoegen aan alle heftige gebeurtenissen."

Zomergasten is vanaf 16 juli te zien op NPO2. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Janine Abbring over nieuw seizoen <em>Zomergasten</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 3 juli terugkijken op Gids.tv. Binnenkort is Zomergasten weer te zien op tv. Janine Abbring was te gast bij Op1 om te vertellen over het nieuwe seizoen en de thema's die voorbij komen. "Dit jaar is het uitzonderlijk goed gelukt om gasten aan het woordt te laten die iets essentieels kunnen toevoegen aan alle heftige gebeurtenissen." Zomergasten is vanaf 16 juli te zien op NPO2. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Vrijdag in Op1: Donny Roelvink over afgeslepen tanden & facings (video) Bekijk deze video » Vanavond bij Op1: Donny Roelvink, Ahmed Aboutaleb, Janine Abbring en meer Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Janine Abbring over nieuw seizoen Zomergasten

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Janine Abbring over nieuw seizoen Zomergasten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV