Video: zieke vrachtwagenchauffeur ziet voor de allerlaatste keer 'zijn truck'

Video: zieke vrachtwagenchauffeur ziet voor de allerlaatste keer 'zijn truck'

Arie Klaassens reed als klein jongetje met zijn vader mee op de vrachtwagen. Nu is hij na een leven lang werkzaam te zijn geweest als vrachtwagenchauffeur, ernstig ziek.

''Ik dacht: Herman even drooghouden!''
Reden voor zijn buurman om de oude wagen waarin het allemaal begon als verrassing naar Arie te brengen. Hart van Nederland was erbij om dit moment vast te leggen.

Bekijk het hele item van Hart van Nederland in de video hieronder.

Video: zieke vrachtwagenchauffeur ziet voor de allerlaatste keer 'zijn truck' Arie Klaassens reed als klein jongetje met zijn vader mee op de vrachtwagen. Nu is hij na een leven lang werkzaam te zijn geweest als vrachtwagenchauffeur, ernstig ziek. ''Ik dacht: Herman even drooghouden!''Reden voor zijn buurman om de oude wagen waarin het allemaal begon als verrassing naar Arie te brengen. Hart van Nederland was erbij om dit moment vast te leggen. Bekijk het hele item van Hart van Nederland in de video hieronder. Ontzettend veel lieveheersbeestjes op het strand: "Dit is niet meer normaal" Bekijk deze video » Video: Bijzondere buurt Vreeswijk gesloopt, buurtbewoners furieus Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: zieke vrachtwagenchauffeur ziet voor de allerlaatste keer 'zijn truck'

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: zieke vrachtwagenchauffeur ziet voor de allerlaatste keer 'zijn truck' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV