Video: De Jeugd van Tegenwoordig vertelt over 'coronaconcert' in Ziggo Dome

Video: De Jeugd van Tegenwoordig vertelt over 'coronaconcert' in Ziggo Dome

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Op 11 juli 2020 staat De Jeugd van Tegenwoordig in de Ziggo Dome als onderdeel van de Larger Than Live-concerten.

''Ik ben weer in de stemming om te schreeuwen op het podium!''
Met een streaming ticket kun je online meekijken of kiezen om daadwerkelijk aanwezig te zijn in Amsterdam. Shownieuws sprak met de artiesten over de bijzondere show.

Bekijk het hele item met De Jeugd van Tegenwoordig door Shownieuws in de video hieronder.

Video: <em>De Jeugd van Tegenwoordig</em> vertelt over 'coronaconcert' in Ziggo Dome Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Op 11 juli 2020 staat De Jeugd van Tegenwoordig in de Ziggo Dome als onderdeel van de Larger Than Live-concerten. ''Ik ben weer in de stemming om te schreeuwen op het podium!''Met een streaming ticket kun je online meekijken of kiezen om daadwerkelijk aanwezig te zijn in Amsterdam. Shownieuws sprak met de artiesten over de bijzondere show. Bekijk het hele item met De Jeugd van Tegenwoordig door Shownieuws in de video hieronder. Schattige beelden: 11-jarige Fedde mag De Jeugd van Tegenwoordig interviewen Bekijk deze video » Nielson heropent Ziggo Dome met concert voor 2500 mensen (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: De Jeugd van Tegenwoordig vertelt over 'coronaconcert' in Ziggo Dome

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: De Jeugd van Tegenwoordig vertelt over 'coronaconcert' in Ziggo Dome of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV