De 100 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De 100 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De 100 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voor het nieuwe EO-programma De 100 gaat Bert van Leeuwen een jaar lang een groep mensen volgen die op de wachtlijst staat voor orgaan- of weefseltransplantatie. Vanavond is de introductie-aflevering, het vervolg van het programma volgt in 2021. Jaren wachtenMet de nieuwe donorwet, die op 1 juli is ingegaan, is er hoop op meer orgaandonoren in ons land. De deelnemers wachten soms al jaren op een geschikte donor. In de introductie-aflevering komen de mensen voor het eerst bij elkaar en vertellen ze hun verhaal. Dagelijks levenVanaf die aftrap worden ze allemaal een jaar lang gevolgd. Het komende jaar volgt Bert de deelnemers in hun dagelijks leven. Ook wordt de rol van mantelzorgers, artsen en donoren vastgelegd. Op1 gemist? 1200 Nederlanders wachten op donornier Bekijk deze video » RTL-programma Topdokters zorgt voor lovende reacties: "Prachtig, diep respect" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Voor het nieuwe EO-programma De 100 gaat Bert van Leeuwen een jaar lang een groep mensen volgen die op de wachtlijst staat voor orgaan- of weefseltransplantatie. Vanavond is de introductie-aflevering, het vervolg van het programma volgt in 2021.

Jaren wachten
Met de nieuwe donorwet, die op 1 juli is ingegaan, is er hoop op meer orgaandonoren in ons land. De deelnemers wachten soms al jaren op een geschikte donor. In de introductie-aflevering komen de mensen voor het eerst bij elkaar en vertellen ze hun verhaal.

Dagelijks leven
Vanaf die aftrap worden ze allemaal een jaar lang gevolgd. Het komende jaar volgt Bert de deelnemers in hun dagelijks leven. Ook wordt de rol van mantelzorgers, artsen en donoren vastgelegd.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De 100
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De 100 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV