Goed nieuws! De sportkantines zijn eindelijk weer open (video)

Goed nieuws! De sportkantines zijn eindelijk weer open (video)

Het heeft even geduurd, maar de kantines bij sportverenigingen mochten na maanden eindelijk weer open. Voor veel clubs is dat erg belangrijk, omdat ze daar geld verdienen. Juist nu hebben ze dat extra hard nodig.

Blij
''Ja fantastisch. We zijn zo blij dat we eindelijk weer leden kunnen ontvangen in onze kantine,'' vertelt Jan Beeks van tennisvereniging Leimuiden. Het geld kan worden uitgegeven aan trainers en onderhoud van de sportclubs.

Geldzorgen
Ondanks dat de kantines nu weer open kunnen, zijn er veel sportclubs die geldzorgen hebben door de coronacrisis. Bij bijvoorbeeld voetbal en hockey is de competitie al afgelopen, dus hebben ze er niet veel aan.

Bekijk hieronder de video van NOS.

Goed nieuws! De <em>sportkantines</em> zijn eindelijk weer open (video) Het heeft even geduurd, maar de kantines bij sportverenigingen mochten na maanden eindelijk weer open. Voor veel clubs is dat erg belangrijk, omdat ze daar geld verdienen. Juist nu hebben ze dat extra hard nodig. Blij''Ja fantastisch. We zijn zo blij dat we eindelijk weer leden kunnen ontvangen in onze kantine,'' vertelt Jan Beeks van tennisvereniging Leimuiden. Het geld kan worden uitgegeven aan trainers en onderhoud van de sportclubs. GeldzorgenOndanks dat de kantines nu weer open kunnen, zijn er veel sportclubs die geldzorgen hebben door de coronacrisis. Bij bijvoorbeeld voetbal en hockey is de competitie al afgelopen, dus hebben ze er niet veel aan. Bekijk hieronder de video van NOS. Bekijk ook Anna Nooshin over haar Instagram-Museum: 'Een soort kinderdroom' (video) Bekijk deze video » NOS: Meerdere aanhoudingen bij coronaprotesten in Utrecht en Wageningen Bekijk deze video » NOS: Nieuwe besmettingen Australië zorgen voor sluiting grens deelstaten (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Goed nieuws! De sportkantines zijn eindelijk weer open (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Goed nieuws! De sportkantines zijn eindelijk weer open (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV