M gemist? Freek de Jonge zingt speciale versie van Leven na de Dood

M gemist? Freek de Jonge zingt speciale versie van Leven na de Dood

<em>M</em> gemist? Freek de Jonge zingt speciale versie van <em>Leven na de Dood</em> Freek de Jonge heeft een speciale, nieuwe versie van zijn liedje Leven na de dood gemaakt. Het nieuwe nummer, genaamd Leven als het kan, bevat een knippoog naar premier Rutte. Hij speelde het liedje live bij M. Bekijk de beelden van M met Freek de Jonge hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Goedemorgen Nederland: Aylin Bilic begrijpt Rutte's keuze om geen excuses te maken voor slavernijverleden Bekijk deze video » TERUGKIJKEN: voorlopig laatste persconferentie premier Rutte na ministerraad (3 juli) Bekijk deze video »
Talkshow :
M gemist? Freek de Jonge zingt speciale versie van Leven na de Dood

Freek de Jonge heeft een speciale, nieuwe versie van zijn liedje Leven na de dood gemaakt. Het nieuwe nummer, genaamd Leven als het kan, bevat een knippoog naar premier Rutte. Hij speelde het liedje live bij M.

Bekijk de beelden van M met Freek de Jonge hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op M gemist? Freek de Jonge zingt speciale versie van Leven na de Dood of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV