Beter Laat Dan Nooit: Peter Faber maakt wensbalon voor overleden ouders

Beter Laat Dan Nooit: Peter Faber maakt wensbalon voor overleden ouders

De heren van Beter Laat Dan Nooit waren in het betoverende Vietnam. Peter Faber besloot om een mooi gebaar te maken. Hij stuurde namelijk een wensbalon de rivier op voor zijn overleden ouders. "Met dit lichtje bedank ik jullie voor het leven wat jullie mij hebben gegeven", zegt hij.

Bekijk de beelden vanBeter Laat Dan Nooit hieronder.

Beter laat dan nooit is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beter laat dan nooit terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beter Laat Dan Nooit:</em> Peter Faber maakt wensbalon voor overleden ouders De heren van Beter Laat Dan Nooit waren in het betoverende Vietnam. Peter Faber besloot om een mooi gebaar te maken. Hij stuurde namelijk een wensbalon de rivier op voor zijn overleden ouders. "Met dit lichtje bedank ik jullie voor het leven wat jullie mij hebben gegeven", zegt hij. Bekijk de beelden vanBeter Laat Dan Nooit hieronder. Beter laat dan nooit is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beter laat dan nooit terugkijken bij Gids.tv. Zien: Willibrord Frequin wil meedoen aan gymnastiek vanwege bewegende vrouwenheupen Bekijk deze video » Beter Laat Dan Nooit: Gerard Cox niet blij met PSV-shirt Bekijk deze video »
TV :
Beter Laat Dan Nooit: Peter Faber maakt wensbalon voor overleden ouders

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beter Laat Dan Nooit: Peter Faber maakt wensbalon voor overleden ouders of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV