Kraantje Pappie en Rolf Sanchez nemen rapper Typhoon in de maling (video)

Kraantje Pappie en Rolf Sanchez nemen rapper Typhoon in de maling (video)

Rapper Typhoon heeft voor het eerst sinds corona weer opgetreden en hij vond het geweldig. Kraantje Pappie die zich later bij het videogesprek aansluit zegt dat Typhoon straalt.

De reden dat de rapper zo blij is, is zijn eerste optreden. Kraantje Pappie en Rolf Sanchez nemen Typhoon vervolgens in de maling betreft de 'slechte reviews' van het optreden. Op 15 en 16 juli speelt Rolf Sanchez en zijn band in de De tuin van 2020 in Brielle.

Rolf en Typhoon hebben een mooi gesprek met Kraantje Pappie als onverwachte gast. Bekijk de video hieronder.

<em>Kraantje Pappie</em> en <em>Rolf Sanchez</em> nemen rapper <em>Typhoon</em> in de maling (video) Rapper Typhoon heeft voor het eerst sinds corona weer opgetreden en hij vond het geweldig. Kraantje Pappie die zich later bij het videogesprek aansluit zegt dat Typhoon straalt. De reden dat de rapper zo blij is, is zijn eerste optreden. Kraantje Pappie en Rolf Sanchez nemen Typhoon vervolgens in de maling betreft de 'slechte reviews' van het optreden. Op 15 en 16 juli speelt Rolf Sanchez en zijn band in de De tuin van 2020 in Brielle. Rolf en Typhoon hebben een mooi gesprek met Kraantje Pappie als onverwachte gast. Bekijk de video hieronder. Bekijk ook Zien: Typhoon over eerste optreden bij festival De Tuin 2020: ''Yes we mogen weer!'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Kraantje Pappie en Rolf Sanchez nemen rapper Typhoon in de maling (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kraantje Pappie en Rolf Sanchez nemen rapper Typhoon in de maling (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV