Zien: Badr Hari deelt beelden vanuit de sportschool

Zien: Badr Hari deelt beelden vanuit de sportschool

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Het lijkt erop dat Badr Hari klaar is om opnieuw de ring in te stappen met Rico Verhoeven. Op een Instagramfoto waar hij zijn lichaam laat zien, schrijft hij de tekst: "Word nooit te comfortabel. Wees er altijd klaar voor."

Bekijk hier de beelden

Hard aan het trainen
Badr en Rico stapten eind december 2019 voor de tweede keer in de ring voor een ultiem gevecht. Opnieuw moest Badr de strijd staken door een blessure. Vanmiddag deelde de kickbokser weer video's van zijn intensieve trainingen in de sportschool.

Bekijk de beelden van Badr in de video hieronder.

Zien: <em>Badr Hari</em> deelt beelden vanuit de sportschool Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Het lijkt erop dat Badr Hari klaar is om opnieuw de ring in te stappen met Rico Verhoeven. Op een Instagramfoto waar hij zijn lichaam laat zien, schrijft hij de tekst: "Word nooit te comfortabel. Wees er altijd klaar voor." Bekijk hier de beelden Zien: Daagt Badr Hari zijn rivaal Rico Verhoeven opnieuw uit? Bekijk deze video » Hard aan het trainenBadr en Rico stapten eind december 2019 voor de tweede keer in de ring voor een ultiem gevecht. Opnieuw moest Badr de strijd staken door een blessure. Vanmiddag deelde de kickbokser weer video's van zijn intensieve trainingen in de sportschool. Bekijk de beelden van Badr in de video hieronder. Zien: Badr Hari treft Benjamin Adegbuyi bij terugkeer in Ahoy Bekijk deze video » Zien: Daagt Badr Hari zijn rivaal Rico Verhoeven opnieuw uit? Bekijk deze video »
Sport :
Zien: Badr Hari deelt beelden vanuit de sportschool

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Badr Hari deelt beelden vanuit de sportschool of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV