Zien: Zoë Livay van The Voice wil niet langer samenwerken met Ali B

Zien: Zoë Livay van The Voice wil niet langer samenwerken met Ali B

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Zoë Livay heeft in The Voice of Holland een waanzinnig voorstel gekregen: óf ze zou doorgaan naar de liveshows, óf ze zou met coach Ali B in gesprek gaan over een platencontract. Ze koos voor het laatste en moet daarna de talentenjacht verlaten.

Samenwerking was van korte duur
Shownieuws sprak met de zangeres over haar nieuwe contract: “Hij (Ali B, red.) heeft een hele duidelijke visie, dat is zijn visie. En mijn visie viel daar niet binnen. En ik ga niet mijn eigen persoonlijkheid aan de kant zetten omdat iemand iets verwacht van mij wat ik niet kan.”

Bekijk het hele item over Zoë en Ali B in de video van Shownieuws hieronder.

Zien: <em>Zoë Livay</em> van The Voice wil niet langer samenwerken met <em>Ali B</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Zoë Livay heeft in The Voice of Holland een waanzinnig voorstel gekregen: óf ze zou doorgaan naar de liveshows, óf ze zou met coach Ali B in gesprek gaan over een platencontract. Ze koos voor het laatste en moet daarna de talentenjacht verlaten. Samenwerking was van korte duurShownieuws sprak met de zangeres over haar nieuwe contract: “Hij (Ali B, red.) heeft een hele duidelijke visie, dat is zijn visie. En mijn visie viel daar niet binnen. En ik ga niet mijn eigen persoonlijkheid aan de kant zetten omdat iemand iets verwacht van mij wat ik niet kan.” Bekijk het hele item over Zoë en Ali B in de video van Shownieuws hieronder. We Want More: Ali B schrikt zich rot van studieschuld zanger van 50.000 euro Bekijk deze video » Ali B opnieuw jurylid, dit keer bij Holland's Got Talent: ''Ik wist niet eens dat dit bestond'' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Zoë Livay van The Voice wil niet langer samenwerken met Ali B

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Zoë Livay van The Voice wil niet langer samenwerken met Ali B of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV