Video: Annemiek (Boer zoekt Vrouw) vertelt over nieuwe gezinsuitbreiding

Video: Annemiek (Boer zoekt Vrouw) vertelt over nieuwe gezinsuitbreiding

Boer zoekt Vrouw-Annemiek is helemaal in de wolken met haar nieuwe liefde Charlie! Maar Charlie is niet de enige verandering in Annemieks leven, meldt Shownieuws. Er is namelijk ook sprake van gezinsuitbreiding met kat Skittles. Bekijk het hele interview met Annemiek in de video hieronder.

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Video: Annemiek (<em>Boer zoekt Vrouw</em>) vertelt over nieuwe gezinsuitbreiding Boer zoekt Vrouw-Annemiek is helemaal in de wolken met haar nieuwe liefde Charlie! Maar Charlie is niet de enige verandering in Annemieks leven, meldt Shownieuws. Er is namelijk ook sprake van gezinsuitbreiding met kat Skittles. Bekijk het hele interview met Annemiek in de video hieronder. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Beau ziet Milou en Bastiaan (Boer Zoekt Vrouw) dolgelukkig: ‘Ik wil jullie best trouwen’ Bekijk deze video » Annemiek uit Boer zoekt Vrouw is smoorverliefd: dit is haar nieuwe vriend (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Annemiek (Boer zoekt Vrouw) vertelt over nieuwe gezinsuitbreiding

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Annemiek (Boer zoekt Vrouw) vertelt over nieuwe gezinsuitbreiding of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV