Video: Tygo Gernandt vertelt over zware momenten in 'Tygo in de psychiatrie'

Video: Tygo Gernandt vertelt over zware momenten in 'Tygo in de psychiatrie'

Tygo in de psychiatrie gemist? Bekijk hier de laatste aflevering van Tygo in de psychiatrie van donderdag 9 juli.

NPO 3 herhaalt de vierdelige documentaireserie Tygo in de psychiatrie. Hierin duikt acteur Tygo Gernandt in de wereld van de psychiatrische zorg.

''Ik vind het heel belangrijk dat wij dit maken''
Gedurende de serie komt hij erachter dat er veel misstanden plaatsvinden in deze complexe en gesloten omgeving. Psychologie Magazine sprak met Tygo over het huidige systeem van 'labels' plakken - en wat dat met mensen doet. Bekijk het hele interview in de video hieronder.

De documentaireserie Tygo in de psychiatrie is wekelijks rond 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Tygo in de psychiatrie terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Tygo Gernandt</em> vertelt over zware momenten in 'Tygo in de psychiatrie' Tygo in de psychiatrie gemist? Bekijk hier de laatste aflevering van Tygo in de psychiatrie van donderdag 9 juli. NPO 3 herhaalt de vierdelige documentaireserie Tygo in de psychiatrie. Hierin duikt acteur Tygo Gernandt in de wereld van de psychiatrische zorg. ''Ik vind het heel belangrijk dat wij dit maken''Gedurende de serie komt hij erachter dat er veel misstanden plaatsvinden in deze complexe en gesloten omgeving. Psychologie Magazine sprak met Tygo over het huidige systeem van 'labels' plakken - en wat dat met mensen doet. Bekijk het hele interview in de video hieronder. De documentaireserie Tygo in de psychiatrie is wekelijks rond 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Tygo in de psychiatrie terugkijken bij Gids.tv. DWDD gemist? Tygo Gerandt vertelt over zijn serie Tygo in de psychiatrie Bekijk deze video » Tygo In De Psychiatrie: Jongen sluit zich 10 maanden per jaar op in badkamer Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Tygo Gernandt vertelt over zware momenten in 'Tygo in de psychiatrie'

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Tygo Gernandt vertelt over zware momenten in 'Tygo in de psychiatrie' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV