Video: Dirk Beljaarts over de horeca: "40% van de sector is nu technisch failliet'' (Beau)

Video: Dirk Beljaarts over de horeca: "40% van de sector is nu technisch failliet'' (Beau)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdagavond 9 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

''Wie helpt de horeca?'', dat vraagt Dirk Beljaarts, algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland, zich af. Hij schoof donderdagavond aan bij Beau om te praten over de huidige stand van zaken.

"40% van de sector is nu technisch failliet''
De KHN heeft namelijk een brief naar het kabinet gestuurd, waarin zij het kabinet sommeren om de regels te versoepelen. Beljaarts verwacht dat de grootste klap nog moet komen. Bekijk het hele item in de video hieronder.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Video: <em>Dirk Beljaarts</em> over de horeca: &quot;40% van de sector is nu technisch failliet'' (Beau) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdagavond 9 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. ''Wie helpt de horeca?'', dat vraagt Dirk Beljaarts, algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland, zich af. Hij schoof donderdagavond aan bij Beau om te praten over de huidige stand van zaken. "40% van de sector is nu technisch failliet''De KHN heeft namelijk een brief naar het kabinet gestuurd, waarin zij het kabinet sommeren om de regels te versoepelen. Beljaarts verwacht dat de grootste klap nog moet komen. Bekijk het hele item in de video hieronder. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Beau gemist? Horeca-ondernemer Robèr Willemsen woedend op kabinet Bekijk deze video » Beau gemist? Horeca dreigt met rechtszaak: ''Het kan niet langer zo!'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Video: Dirk Beljaarts over de horeca: "40% van de sector is nu technisch failliet'' (Beau)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Dirk Beljaarts over de horeca: "40% van de sector is nu technisch failliet'' (Beau) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV