Zien: Richard de Mos begint eigen partij en wil meedoen aan Tweede Kamerverkiezingen (Beau)

Zien: Richard de Mos begint eigen partij en wil meedoen aan Tweede Kamerverkiezingen (Beau)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdagavond 10 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

De Haagse oud-wethouder Richard de Mos wordt verdacht van corruptie, omkoping en deelname aan criminele organisaties.

De Mos wil een landelijke beweging oprichten
Richard vindt dat er sprake is van een 'heksenjacht'. Vrijdagavond, in de laatste uitzending van Beau, kondigde De Mos zelfs aan dat hij de ombudspolitiek landelijk wilt uitrollen met een eigen nieuwe partij.

Bekijk het hele item in de video hieronder. Beau gemist? Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Zien: <em>Richard de Mos</em> begint eigen partij en wil meedoen aan Tweede Kamerverkiezingen (<em>Beau</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdagavond 10 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. De Haagse oud-wethouder Richard de Mos wordt verdacht van corruptie, omkoping en deelname aan criminele organisaties. De Mos wil een landelijke beweging oprichtenRichard vindt dat er sprake is van een 'heksenjacht'. Vrijdagavond, in de laatste uitzending van Beau, kondigde De Mos zelfs aan dat hij de ombudspolitiek landelijk wilt uitrollen met een eigen nieuwe partij. Bekijk het hele item in de video hieronder. Beau gemist? Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Haagse wethouder Richard de Mos verdacht van corruptie Bekijk deze video » Pauw: Waar wordt wethouder Richard de Mos in corruptiezaak van verdacht? Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Richard de Mos begint eigen partij en wil meedoen aan Tweede Kamerverkiezingen (Beau)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Richard de Mos begint eigen partij en wil meedoen aan Tweede Kamerverkiezingen (Beau) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV