Zien: Politieagent trekt wapen als trekker op hem af komt rijden

Zien: Politieagent trekt wapen als trekker op hem af komt rijden

Bij een aanhouding tijdens het grote boerenprotest heeft een politieagent vrijdagavond een wapen getrokken. Dit deed hij omdat de man met zijn trekker op zich af kwam rijden.

De man uit Oost-Gelre is aangehouden.De aanhouding gebeurde vrijdagmiddag op de N209, de provinciale weg tussen Zoetermeer en Rotterdam. Een woordvoerder van de politie heeft de aanhouding bevestigd.

Bekijk hieronder een overzicht van alle boerenprotesten van deze week.

Zien: Politieagent trekt <em>wapen</em> als trekker op hem af komt rijden Bij een aanhouding tijdens het grote boerenprotest heeft een politieagent vrijdagavond een wapen getrokken. Dit deed hij omdat de man met zijn trekker op zich af kwam rijden. De man uit Oost-Gelre is aangehouden.De aanhouding gebeurde vrijdagmiddag op de N209, de provinciale weg tussen Zoetermeer en Rotterdam. Een woordvoerder van de politie heeft de aanhouding bevestigd. Zien: Pieter Omtzigt vertelt over doodsbedreigingen van boeren (Op1) Bekijk deze video » Zien: Boze boeren blokkeren distributiecentrum Albert Heijn bij Zwolle Bekijk deze video » Zien: Jesse Klaver reageert op doodskist met zijn naam: ''Het is onacceptabel'' (Op1) Bekijk deze video » Bekijk hieronder een overzicht van alle boerenprotesten van deze week.
Nieuws :
Zien: Politieagent trekt wapen als trekker op hem af komt rijden
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Politieagent trekt wapen als trekker op hem af komt rijden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV