Down The Road: ‘Ik heb geen syndroom van Down en zal het niet krijgen’

Down The Road: ‘Ik heb geen syndroom van Down en zal het niet krijgen’

In Down The Road worden jongeren met het syndroom van Down gevolgd terwijl ze een mooie reis maken. Maar het syndroom van Down wordt door een van de kandidaten ter discussie gesteld. “Ik ben gewoon een mens van vlees en bloed. Maar ik heb geen syndroom van Down”, zegt hij. “Ik heb dat niet en heb dat nooit gehad. En dat zal niet veranderen.”

Bekijk het fragment van Down The Road in de video hieronder.

Down The Road is elke dinsdag om 20.55 uur te zien op NPO 3. Heb je Down The Road gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Down The Road</em>: ‘Ik heb geen syndroom van Down en zal het niet krijgen’ In Down The Road worden jongeren met het syndroom van Down gevolgd terwijl ze een mooie reis maken. Maar het syndroom van Down wordt door een van de kandidaten ter discussie gesteld. “Ik ben gewoon een mens van vlees en bloed. Maar ik heb geen syndroom van Down”, zegt hij. “Ik heb dat niet en heb dat nooit gehad. En dat zal niet veranderen.” Bekijk het fragment van Down The Road in de video hieronder. Down The Road is elke dinsdag om 20.55 uur te zien op NPO 3. Heb je Down The Road gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: hartverscheurende beelden in Down The Road: ''Vaarwel papa'' Bekijk deze video » Down The Road: Lachen om de pittige pakjes van prostituees Bekijk deze video »
TV :
Down The Road: ‘Ik heb geen syndroom van Down en zal het niet krijgen’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Down The Road: ‘Ik heb geen syndroom van Down en zal het niet krijgen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV