Heftig: Doden en tientallen arrestaties na kerkdrama Zuid-Afrika, bekijk de beelden

Heftig: Doden en tientallen arrestaties na kerkdrama Zuid-Afrika, bekijk de beelden

Bij een aanval op een kerk in Zuid-Afrika zijn zeker vijf mensen om het leven gekomen. Agenten zouden meer dan veertig arrestaties hebben verricht en zeker 34 vuurwapens in beslag hebben genomen. Ook zijn gegijzelde mannen, vrouwen en kinderen gered die in het complex woonden.

Vete
De aanval heeft mogelijk te maken met een vete tussen groepen binnen de geloofsgemeenschap. In 2018 zouden er ook al gewonden zijn gevallen bij een confrontatie tussen twee groepen gelovigen.

Bekijk hieronder de AD-video met de beelden van de kerk.

Heftig: <em>Doden</em> en tientallen arrestaties na <em>kerkdrama</em> Zuid-Afrika, bekijk de beelden Bij een aanval op een kerk in Zuid-Afrika zijn zeker vijf mensen om het leven gekomen. Agenten zouden meer dan veertig arrestaties hebben verricht en zeker 34 vuurwapens in beslag hebben genomen. Ook zijn gegijzelde mannen, vrouwen en kinderen gered die in het complex woonden. VeteDe aanval heeft mogelijk te maken met een vete tussen groepen binnen de geloofsgemeenschap. In 2018 zouden er ook al gewonden zijn gevallen bij een confrontatie tussen twee groepen gelovigen. Bekijk hieronder de AD-video met de beelden van de kerk. Bekijk ook Formule 1: Herhaling start GP Oostenrijk (1) 2020 Bekijk deze video » Video: Wilfred Genee vertelt over rel met Martien Meiland Bekijk deze video » Bekijk Srebrenica Journaal aflevering 6: De ramp van Srebrenica Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftig: Doden en tientallen arrestaties na kerkdrama Zuid-Afrika, bekijk de beelden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftig: Doden en tientallen arrestaties na kerkdrama Zuid-Afrika, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV