Samenvatting FC Cincinnati - Columbus Crew (Major League Soccer)

Samenvatting FC Cincinnati - Columbus Crew (Major League Soccer)

Samenvatting <em>FC Cincinnati - Columbus Crew</em> (Major League Soccer) Het debuut van Jaap Stam als trainer van het Amerikaanse FC Cincinatti is uitgedraaid op een fiasco. De ploeg van Stam, met debutant Siem de Jong in de basis, ging in de thuiswedstrijd tegen Columbus Crew hard onderuit: 0-4. De wedstrijd had een behoorlijk Nederlands tintje. Naast Stam, De Jong en Haris Medunjanin bij FC Cincinatti, verschenen bij Columbus Crew namelijk ook nog voormalig Eredivisie-spelers Eloy Room, Vito Wormgoor en Youness Mokhtar op het veld. Bekijk de samenvatting van FC Cincinnati - Columbus Crew hierboven. Bekijk ook Samenvatting Real Valladolid - FC Barcelona (La Liga) Bekijk deze video » Samenvatting Juventus - Atalanta (Serie A) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting FC Cincinnati - Columbus Crew (Major League Soccer)

Het debuut van Jaap Stam als trainer van het Amerikaanse FC Cincinatti is uitgedraaid op een fiasco. De ploeg van Stam, met debutant Siem de Jong in de basis, ging in de thuiswedstrijd tegen Columbus Crew hard onderuit: 0-4.

De wedstrijd had een behoorlijk Nederlands tintje. Naast Stam, De Jong en Haris Medunjanin bij FC Cincinatti, verschenen bij Columbus Crew namelijk ook nog voormalig Eredivisie-spelers Eloy Room, Vito Wormgoor en Youness Mokhtar op het veld.

Bekijk de samenvatting van FC Cincinnati - Columbus Crew hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting FC Cincinnati - Columbus Crew (Major League Soccer) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV