Samenvatting Napoli - AC Milan (Serie A)

Samenvatting Napoli - AC Milan (Serie A)

Samenvatting <em>Napoli - AC Milan</em> (Serie A) In de Italiaanse Serie A stond op zondag 12 juli een spannende subtopper op het programma: Napoli - AC Milan. Beide clubs zijn nog in een hevige strijd om Europees voetbal verwikkeld en dat leverde een vermakelijke wedstrijd op. Het werd uiteindelijk 2-2; oud-PSV'er Dries Mertens was één van de doelpuntenmakers voor Napoli. Bekijk de samenvatting van Napoli - AC Milan hierboven. Bekijk ook Samenvatting AC Milan - Juventus (Serie A) Bekijk deze video » Samenvatting Juventus - Atalanta (Serie A) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Napoli - AC Milan (Serie A)

In de Italiaanse Serie A stond op zondag 12 juli een spannende subtopper op het programma: Napoli - AC Milan. Beide clubs zijn nog in een hevige strijd om Europees voetbal verwikkeld en dat leverde een vermakelijke wedstrijd op. Het werd uiteindelijk 2-2; oud-PSV'er Dries Mertens was één van de doelpuntenmakers voor Napoli.

Bekijk de samenvatting van Napoli - AC Milan hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Napoli - AC Milan (Serie A) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV