Gordon en Gerard Joling schitteren als Bert en Ernie: "Gezeik begint alweer!"

Gordon en Gerard Joling schitteren als Bert en Ernie: "Gezeik begint alweer!"

Voor de tweede keer zijn Gordon en Gerard Joling te zien in een bijzondere versie van Geer & Goor over de vloer. Ze kruipen opnieuw in de huid van Bert en Ernie, die ze de meest grove dingen laten zeggen. Het filmpje is door Comedy Central samengesteld uit geluidsfragmenten uit hun tv-programma's. Dat is direct te horen: "Ik kom ook steeds moeilijker m'n nest uit," zegt Bert met de stem van Gordon. "Het gezeik begint alweer!" antwoordt een lachende Ernie (Joling).

Bekijk de hilarische video van Comedy Central hieronder.

<em>Gordon</em> en <em>Gerard Joling</em> schitteren als Bert en Ernie: &quot;Gezeik begint alweer!&quot; Voor de tweede keer zijn Gordon en Gerard Joling te zien in een bijzondere versie van Geer & Goor over de vloer. Ze kruipen opnieuw in de huid van Bert en Ernie, die ze de meest grove dingen laten zeggen. Het filmpje is door Comedy Central samengesteld uit geluidsfragmenten uit hun tv-programma's. Dat is direct te horen: "Ik kom ook steeds moeilijker m'n nest uit," zegt Bert met de stem van Gordon. "Het gezeik begint alweer!" antwoordt een lachende Ernie (Joling). Bekijk de hilarische video van Comedy Central hieronder. Bekijk ook Hilarische beelden: Gerard Joling en Gordon kruipen in de huid van Bert en Ernie Bekijk deze video » Hilarisch: Veronica Inside gaat door, maar wel met Frank Visser aan tafel (video) Bekijk deze video »
Humor :
Gordon en Gerard Joling schitteren als Bert en Ernie: "Gezeik begint alweer!"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gordon en Gerard Joling schitteren als Bert en Ernie: "Gezeik begint alweer!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV