Marineschip in haven San Diego in brand na explosie (video)

Marineschip in haven San Diego in brand na explosie (video)

In het Amerikaanse San Diego is een marineschip in brand gevlogen na een explosie. De brand aan boord van de USS Bonhomme Richard had 21 gewonden tot gevolg. Het lijkt te gaan om 17 matrozen en 4 burgers. Geen van hen is in levensgevaar.

Oorzaak onduidelijk
Het marineschip lag in de haven van San Diego voor routineonderhoud. Op het moment dat de brand uitbrak, waren er zo'n 160 mensen aan boord die het schip allemaal moesten verlaten. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is op dit moment nog niet duidelijk.

Bekijk de beelden van de brand op het marineschip in San Diego hieronder in de video van NU.nl.

Marineschip in haven <em>San Diego</em> in brand na explosie (video) In het Amerikaanse San Diego is een marineschip in brand gevlogen na een explosie. De brand aan boord van de USS Bonhomme Richard had 21 gewonden tot gevolg. Het lijkt te gaan om 17 matrozen en 4 burgers. Geen van hen is in levensgevaar. Oorzaak onduidelijkHet marineschip lag in de haven van San Diego voor routineonderhoud. Op het moment dat de brand uitbrak, waren er zo'n 160 mensen aan boord die het schip allemaal moesten verlaten. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is op dit moment nog niet duidelijk. Bekijk de beelden van de brand op het marineschip in San Diego hieronder in de video van NU.nl. Bekijk ook Schokkende beelden: grote brand in Thaise villa van 57 miljoen euro Bekijk deze video » Zien: Vliegtuig drugssmokkelaars landt op snelweg in Mexico en brandt uit Bekijk deze video »
Nieuws :
Marineschip in haven San Diego in brand na explosie (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marineschip in haven San Diego in brand na explosie (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV