Donald Trump aangepakt in spotjes uit Republikeinse hoek (video)

Donald Trump aangepakt in spotjes uit Republikeinse hoek (video)

Dit jaar probeert Donald Trump zijn positie als president van Amerika te behouden, maar er zijn ook veel mensen die er alles aan doen om dat niet te laten gebeuren. Zo zijn er verschillende reclamespotjes gemaakt waarin Trump volledig afgebrand wordt. Opvallend genoeg komen deze spotjes uit de hoek van Trumps eigen Republikeinse partij.

Bekijk de video van het AD over de anti-Trump spotjes hieronder.

<em>Donald Trump</em> aangepakt in spotjes uit Republikeinse hoek (video) Dit jaar probeert Donald Trump zijn positie als president van Amerika te behouden, maar er zijn ook veel mensen die er alles aan doen om dat niet te laten gebeuren. Zo zijn er verschillende reclamespotjes gemaakt waarin Trump volledig afgebrand wordt. Opvallend genoeg komen deze spotjes uit de hoek van Trumps eigen Republikeinse partij. Bekijk de video van het AD over de anti-Trump spotjes hieronder. Bekijk ook Roger Stone toch niet naar de gevangenis: Trump scheldt straf kwijt Bekijk deze video » Video: President Trump draagt voor het eerst mondkapje in openbaar Bekijk deze video »
Politiek :
Donald Trump aangepakt in spotjes uit Republikeinse hoek (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donald Trump aangepakt in spotjes uit Republikeinse hoek (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV