Een Huis Vol in quarantaine: Familie Baumgard denkt aan gezinsuitbreiding

Een Huis Vol in quarantaine: Familie Baumgard denkt aan gezinsuitbreiding

Hieronder zie je een fragment van Een Huis Vol in quarantaine van maandag 13 juli. Je kunt de aflevering van 13 juli terugkijken bij Gids.tv.

De familie Baumgard was een van de eerste gezinnen die werd gevolgd Een Huis Vol. Vier jaar verder wonen de kinderen nog allemaal thuis. Daarbij is gezinsuitbreiding nog altijd aan de orde bij de familie Baumgard. Ze vertellen erover tijdens de uitzending. "Het is een cadeautje."

Een huis vol is elke maandag om 19:05 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.

<em>Een Huis Vol in quarantaine:</em> Familie Baumgard denkt aan gezinsuitbreiding Hieronder zie je een fragment van Een Huis Vol in quarantaine van maandag 13 juli. Je kunt de aflevering van 13 juli terugkijken bij Gids.tv. De familie Baumgard was een van de eerste gezinnen die werd gevolgd Een Huis Vol. Vier jaar verder wonen de kinderen nog allemaal thuis. Daarbij is gezinsuitbreiding nog altijd aan de orde bij de familie Baumgard. Ze vertellen erover tijdens de uitzending. "Het is een cadeautje." Een huis vol is elke maandag om 19:05 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1: Twee grote families over nieuwe seizoen Een Huis Vol: "Wel jammer, toen corona voorbij was" Bekijk deze video » Zien: nieuw seizoen 'Een Huis Vol' Bekijk deze video »
TV :
Een Huis Vol in quarantaine: Familie Baumgard denkt aan gezinsuitbreiding

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Een Huis Vol in quarantaine: Familie Baumgard denkt aan gezinsuitbreiding of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV