Een Huis Vol in quarantaine: De familie Buddenbruck over wonen in Duitsland

Een Huis Vol in quarantaine: De familie Buddenbruck over wonen in Duitsland

Hieronder zie je een fragment van Een Huis Vol in quarantaine van maandag 13 juli. Je kunt de aflevering van 13 juli terugkijken bij Gids.tv.

De familie Buddenbruck woont nu sinds een jaar in Duitsland. Hierdoor krijgt de familie naast de Nederlandse maatregelen ook te maken met de strengere Duitse maatregelen. De familie Buddenbruck mag niet naar speeltuintjes of wandelingetjes in de straat maken. In plaats daarvan: geprint huiswerk en vermaken in huis.

Een huis vol is elke maandag om 19:05 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.

<em>Een Huis Vol in quarantaine:</em> De familie Buddenbruck over wonen in Duitsland Hieronder zie je een fragment van Een Huis Vol in quarantaine van maandag 13 juli. Je kunt de aflevering van 13 juli terugkijken bij Gids.tv. De familie Buddenbruck woont nu sinds een jaar in Duitsland. Hierdoor krijgt de familie naast de Nederlandse maatregelen ook te maken met de strengere Duitse maatregelen. De familie Buddenbruck mag niet naar speeltuintjes of wandelingetjes in de straat maken. In plaats daarvan: geprint huiswerk en vermaken in huis. Een huis vol is elke maandag om 19:05 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv. Zien: nieuw seizoen 'Een Huis Vol' Bekijk deze video » Een Huis Vol in quarantaine: Familie Baumgard denkt aan gezinsuitbreiding Bekijk deze video »
TV :
Een Huis Vol in quarantaine: De familie Buddenbruck over wonen in Duitsland

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Een Huis Vol in quarantaine: De familie Buddenbruck over wonen in Duitsland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV