Zwangere Katja Schuurman ervaart paniekaanvallen: "Zonder medicijnen ben ik mezelf niet"

Zwangere Katja Schuurman ervaart paniekaanvallen: "Zonder medicijnen ben ik mezelf niet"

Katja Schuurman gaat bijna bevallen, maar de zwangerschap van de 45-jarige actrice is niet alleen fysiek, maar ook mentaal zwaar geweest. In de nieuwste editie van LINDA., die woensdag 15 juli in de winkel ligt, vertelt ze over de strijd die ze met zichzelf heeft moeten voeren.

Geen roze wolk
Vanwege Katja's zwangerschap moest ze stoppen met medicijnen slikken. Iets wat niet fijn voor haar is geweest. Ze laat weten dat ze zonder medicatie zichzelf niet is. Haar roze wolk heeft dus een grijs randje, ze ervaart soms paniekaanvallen, is wat ze zelf zegt. In de podcast Effe Relativeren van Kaj Gorgels vertelde ze hier al meer over.

Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment met Katja Schuurman over o.a. haar heftige paniekaanvallen.

Zwangere <em>Katja Schuurman</em> ervaart <em>paniekaanvallen</em>: &quot;Zonder medicijnen ben ik mezelf niet&quot; Katja Schuurman gaat bijna bevallen, maar de zwangerschap van de 45-jarige actrice is niet alleen fysiek, maar ook mentaal zwaar geweest. In de nieuwste editie van LINDA., die woensdag 15 juli in de winkel ligt, vertelt ze over de strijd die ze met zichzelf heeft moeten voeren. Geen roze wolkVanwege Katja's zwangerschap moest ze stoppen met medicijnen slikken. Iets wat niet fijn voor haar is geweest. Ze laat weten dat ze zonder medicatie zichzelf niet is. Haar roze wolk heeft dus een grijs randje, ze ervaart soms paniekaanvallen, is wat ze zelf zegt. In de podcast Effe Relativeren van Kaj Gorgels vertelde ze hier al meer over. Zien: Katja Schuurman over zwangerschap: ''Het is verschrikkelijk, ik wil mensen vermoorden!'' Bekijk deze video » Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment met Katja Schuurman over o.a. haar heftige paniekaanvallen. Bekijk beelden hoogzwangere Katja Schuurman: "De foto's zijn zo te gek" Bekijk deze video » Zien: Zwangere Katja Schuurman openhartig over heftige BNN-tijd, geluksmomenten en meer Bekijk deze video »
Entertainment :
Zwangere Katja Schuurman ervaart paniekaanvallen: "Zonder medicijnen ben ik mezelf niet"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zwangere Katja Schuurman ervaart paniekaanvallen: "Zonder medicijnen ben ik mezelf niet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV