RTL Boulevard: Willem-Alexander en Máxima krijgen veel lof voor werk tijdens coronacrisis

RTL Boulevard: Willem-Alexander en Máxima krijgen veel lof voor werk tijdens coronacrisis

Tijdens de coronacrisis sloten koning Willem-Alexander en koningin Máxima zichzelf niet op in Huis Ten Bosch. In plaats daarvan trokken onze vorsten door het land voor talloze werkbezoeken; iets waar ze veel lof voor krijgen.

Toespraak
Ook de toespraak die koning Willem-Alexander op 20 maart hield voor het volk wordt door veel mensen geprezen. Daarnaast zijn veel Nederlanders enthousiast over de manier waarop de Oranjes in 2020 Koningsdag hebben gevierd. In een speciaal programma lieten ze op die dag veel van zichzelf en hun dagelijkse leven zien.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Willem-Alexander en Máxima krijgen veel lof voor werk tijdens coronacrisis Tijdens de coronacrisis sloten koning Willem-Alexander en koningin Máxima zichzelf niet op in Huis Ten Bosch. In plaats daarvan trokken onze vorsten door het land voor talloze werkbezoeken; iets waar ze veel lof voor krijgen. ToespraakOok de toespraak die koning Willem-Alexander op 20 maart hield voor het volk wordt door veel mensen geprezen. Daarnaast zijn veel Nederlanders enthousiast over de manier waarop de Oranjes in 2020 Koningsdag hebben gevierd. In een speciaal programma lieten ze op die dag veel van zichzelf en hun dagelijkse leven zien. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Prinses Alexia viert 15e verjaardag: bekijk mooie beelden van haar leven Bekijk deze video » Zien: dit is er allemaal gestolen uit de Italiaanse villa van de Koninklijke Familie Bekijk deze video »
Royals :
RTL Boulevard: Willem-Alexander en Máxima krijgen veel lof voor werk tijdens coronacrisis

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Willem-Alexander en Máxima krijgen veel lof voor werk tijdens coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV