Das Boot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Das Boot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Das Boot gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de oorlogsdramaserie Das Boot elke donderdag om 22:10 uur te zien op NPO 2. OnderzeeërDe serie is geïnspireerd op de film Das Boot uit 1981 en vertelt een nieuw verhaal over het leven op een onderzeeër en over het Franse verzet. Geheime missieHet tweede seizoen begint in december 1942. Johannes von Reinhartz krijgt als commandant van de U-822 een geheime missie. Simone Strasser heeft goed nieuws voor haar broer Frank, maar dat brengt hem wel in de problemen. New YorkKlaus Hoffmann heeft zichzelf weten te redden en duikt op in New York. Daar gaat hij op zoek naar iemand die hem terug kan laten keren naar Duitsland. Transformers: War For Cybertron Trilogy vanaf 30 juli op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Nieuw op Netflix: Belgische serie van regisseursduo Adil en Bilall, bekijk de video Bekijk deze video »
Uitzending :
Das Boot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de oorlogsdramaserie Das Boot elke donderdag om 22:10 uur te zien op NPO 2.

Onderzeeër
De serie is geïnspireerd op de film Das Boot uit 1981 en vertelt een nieuw verhaal over het leven op een onderzeeër en over het Franse verzet.

Geheime missie
Het tweede seizoen begint in december 1942. Johannes von Reinhartz krijgt als commandant van de U-822 een geheime missie. Simone Strasser heeft goed nieuws voor haar broer Frank, maar dat brengt hem wel in de problemen.

New York
Klaus Hoffmann heeft zichzelf weten te redden en duikt op in New York. Daar gaat hij op zoek naar iemand die hem terug kan laten keren naar Duitsland.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Das Boot gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV