Zien: Kees van der Spek vertelt Kaj Gorgels bizarre ervaringen in buitenland

Zien: Kees van der Spek vertelt Kaj Gorgels bizarre ervaringen in buitenland

Kaj Gorgels neemt in zijn podcast Effe Relativeren ruim de tijd om te praten over alles wat de wereld te bieden heeft. Kees van der Spek is daar natuurlijk de perfecte gast voor. De presentator en journalist heeft ontelbare ervaringen opgedaan in het buitenland voor programma's als Oplichters in het Buitenland. In de podcast vertelt Van der Spek zijn meest bizarre verhalen die hij tijdens zijn reizen meemaakte.

De aflevering was zo'n succes dat er inmiddels ook een tweede deel met Kees van der Spek is gemaakt.

Bekijk de volledige aflevering van Effe Relativeren met Kees van der Spek hieronder.

Zien: <em>Kees van der Spek</em> vertelt <em>Kaj Gorgels</em> bizarre ervaringen in buitenland Kaj Gorgels neemt in zijn podcast Effe Relativeren ruim de tijd om te praten over alles wat de wereld te bieden heeft. Kees van der Spek is daar natuurlijk de perfecte gast voor. De presentator en journalist heeft ontelbare ervaringen opgedaan in het buitenland voor programma's als Oplichters in het Buitenland. In de podcast vertelt Van der Spek zijn meest bizarre verhalen die hij tijdens zijn reizen meemaakte. De aflevering was zo'n succes dat er inmiddels ook een tweede deel met Kees van der Spek is gemaakt. Bekijk de volledige aflevering van Effe Relativeren met Kees van der Spek hieronder. Bekijk ook Hilarisch: Bram Krikke en Kees van der Spek doen een bijzonder dansje (video) Bekijk deze video » Kaj Gorgels en Kees van der Spek over drugs, paranormale ervaringen en filosofie (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Kees van der Spek vertelt Kaj Gorgels bizarre ervaringen in buitenland


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kees van der Spek vertelt Kaj Gorgels bizarre ervaringen in buitenland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier