Kim Kötter deelt vakantievlog vanuit Spanje & zoontje Youp laat z'n charmes zien

Kim Kötter deelt vakantievlog vanuit Spanje & zoontje Youp laat z'n charmes zien

Kim Kötter deelt elke week een vlog. Dit keer niet vanuit Nederland, maar vanuit het zomerse Spanje. In de vakantievlog is te zien hoe Kim met haar gezin geniet en laat zoontje Youp zijn charmes zien. Kim geeft ook tips tijdens het inpakken van de koffers: "Neem meer luiers mee dan normaal en gooi in elke tas een speen", is haar advies aan de kijkende mama's.

Bekijk hieronder de zomervlog van Kim Kötter

<em>Kim Kötter</em> deelt vakantievlog vanuit <em>Spanje</em> &amp; zoontje <em>Youp</em> laat z'n charmes zien Kim Kötter deelt elke week een vlog. Dit keer niet vanuit Nederland, maar vanuit het zomerse Spanje. In de vakantievlog is te zien hoe Kim met haar gezin geniet en laat zoontje Youp zijn charmes zien. Kim geeft ook tips tijdens het inpakken van de koffers: "Neem meer luiers mee dan normaal en gooi in elke tas een speen", is haar advies aan de kijkende mama's. Bekijk hieronder de zomervlog van Kim Kötter Bekijk ook Bekijk vlog Kim Kötter met Vaderdagbeelden en shoot schoenenmerk Speaker Sneaker Bekijk deze video » Spannende week voor Kim Kötter met uitslag van huisarts: "Kunnen we wel op vakantie?" Bekijk deze video »
Entertainment :
Kim Kötter deelt vakantievlog vanuit Spanje & zoontje Youp laat z'n charmes zien

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kim Kötter deelt vakantievlog vanuit Spanje & zoontje Youp laat z'n charmes zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV