De Bachelorette: Niek eerlijk over cosmetische ingreep en boete voor verklappen uitslag

De Bachelorette: Niek eerlijk over cosmetische ingreep en boete voor verklappen uitslag

Het spectaculaire einde van De Bachelorette is in zicht. Er zijn nog twee mannen over. Wie weet het hart van Gaby Blaaser te veroveren? Een van de finalisten is de ijdele Niek. Hij is te gast in de podcast van Kiki Duren en vertelt over zijn avonturen tijdens het programma in Zuid-Afrika. Daarnaast verklapt Niek ook wat hij aan zijn uiterlijk heeft laten veranderen en hoe hoog de boete is als hij de uitslag van het programma verklapt.

Bekijk het interview met Niek uit De Bachelorette hieronder. Nieuwe afleveringen van De Bachelorette verschijnen elke woensdag op Videoland.

<em>De Bachelorette</em>: Niek eerlijk over cosmetische ingreep en boete voor verklappen uitslag Het spectaculaire einde van De Bachelorette is in zicht. Er zijn nog twee mannen over. Wie weet het hart van Gaby Blaaser te veroveren? Een van de finalisten is de ijdele Niek. Hij is te gast in de podcast van Kiki Duren en vertelt over zijn avonturen tijdens het programma in Zuid-Afrika. Daarnaast verklapt Niek ook wat hij aan zijn uiterlijk heeft laten veranderen en hoe hoog de boete is als hij de uitslag van het programma verklapt. Bekijk het interview met Niek uit De Bachelorette hieronder. Nieuwe afleveringen van De Bachelorette verschijnen elke woensdag op Videoland. Bekijk ook Bas Smit interviewt Niek over De Bachelorette: ‘Ga jij tongen?’ (video) Bekijk deze video » Zien: Gaby Blaaser doet schokkende onthulling in De Bachelorette Bekijk deze video »
Entertainment :
De Bachelorette: Niek eerlijk over cosmetische ingreep en boete voor verklappen uitslag


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Bachelorette: Niek eerlijk over cosmetische ingreep en boete voor verklappen uitslag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier