NOS Stories: Hagia Sophia wordt weer moskee, Erdogan heeft het voor elkaar

NOS Stories: Hagia Sophia wordt weer moskee, Erdogan heeft het voor elkaar

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft het voor elkaar: na een slepende rechtszaak van vier jaar is besloten dat de Hagia Sophia weer een moskee wordt. Een religieuze groep spande de zaak aan en werd gesteund door Erdogan. Lange tijd was de Hagia Sophia een museum, maar nu kan er voor het eerst in 86 jaar weer gebeden worden.

Bekijk de NOS Story over de Hagia Sophia hieronder.

<em>NOS Stories</em>: Hagia Sophia wordt weer moskee, Erdogan heeft het voor elkaar De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft het voor elkaar: na een slepende rechtszaak van vier jaar is besloten dat de Hagia Sophia weer een moskee wordt. Een religieuze groep spande de zaak aan en werd gesteund door Erdogan. Lange tijd was de Hagia Sophia een museum, maar nu kan er voor het eerst in 86 jaar weer gebeden worden. Bekijk de NOS Story over de Hagia Sophia hieronder. Bekijk ook Zien: Poetin maakt wapenstilstand tussen Rusland en Turkije bekend Bekijk deze video » Op1: Hoe moet Nederland zich opstellen tegenover de vluchtelingencrisis tussen Turkije en Griekenland? Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: Hagia Sophia wordt weer moskee, Erdogan heeft het voor elkaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV