Video: vrouw overlijdt na aanval haai in Harpswell, Maine

Video: vrouw overlijdt na aanval haai in Harpswell, Maine

In het Amerikaanse Maine is een vrouw overleden na een aanval van een witte haai. "Een inwoonster van Harpswell was met haar dochter gaan zwemmen toen het helemaal mis ging. Getuigen zagen haar het water ingetrokken worden", aldus een locale verslaggever. Het is uitzonderlijk dat een haai iemand aanvalt in deze wateren. Bekijk het fragment van News Center Maine hieronder.

Video: vrouw overlijdt na aanval haai in <em>Harpswell</em>, Maine In het Amerikaanse Maine is een vrouw overleden na een aanval van een witte haai. "Een inwoonster van Harpswell was met haar dochter gaan zwemmen toen het helemaal mis ging. Getuigen zagen haar het water ingetrokken worden", aldus een locale verslaggever. Het is uitzonderlijk dat een haai iemand aanvalt in deze wateren. Bekijk het fragment van News Center Maine hieronder. Bekijk ook Schokkende beelden: Haai zwemt wel heel dicht in de buurt bij strandgangers (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: vrouw overlijdt na aanval haai in Harpswell, Maine


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: vrouw overlijdt na aanval haai in Harpswell, Maine of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier