Samenvatting Benfica - FC Porto (finale Taça de Portugal)

Samenvatting Benfica - FC Porto (finale Taça de Portugal)

Samenvatting <em>Benfica - FC Porto</em> (finale Taça de Portugal) Zaterdagavond vond de verhitte strijd plaats tussen Benfica en FC Porto in de strijd om de Taça de Portugal, de Portugese beker. FC Porto kwam al snel met tien man te staan door een rode kaart van Luis Díaz. Toch wisten ze uiteindelijk met 1-2 te winnen van Benfica en hebben ze na het kampioenschap dus de dubbel te pakken. Bekijk de samenvatting van Benfica - FC Porto hierboven. Bekijk ook Samenvatting FC Porto - Sporting Lissabon (Primeira Liga) Bekijk deze video » Zien: Portugese scheidsrechter Carlos Xistra emotioneel na laatste fluitsignaal Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Benfica - FC Porto (finale Taça de Portugal)

Zaterdagavond vond de verhitte strijd plaats tussen Benfica en FC Porto in de strijd om de Taça de Portugal, de Portugese beker. FC Porto kwam al snel met tien man te staan door een rode kaart van Luis Díaz. Toch wisten ze uiteindelijk met 1-2 te winnen van Benfica en hebben ze na het kampioenschap dus de dubbel te pakken.

Bekijk de samenvatting van Benfica - FC Porto hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Benfica - FC Porto (finale Taça de Portugal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV