Filmtip: Veelbesproken Ghostbusters-remake vanavond op Veronica

Filmtip: Veelbesproken Ghostbusters-remake vanavond op Veronica

Misschien wel de meestbesproken film van de laatste jaren: Ghostbusters. Voor liefhebbers een bijzondere ommeslag in vrouwenactie, voor haters een voorbeeld dat remakes niet nodig zijn. Ghostbusters is vanavond te zien om 20.00 uur bij Veronica.

Filmtip: Veelbesproken <em>Ghostbusters</em>-remake vanavond op Veronica Misschien wel de meestbesproken film van de laatste jaren: Ghostbusters. Voor liefhebbers een bijzondere ommeslag in vrouwenactie, voor haters een voorbeeld dat remakes niet nodig zijn. Ghostbusters is vanavond te zien om 20.00 uur bij Veronica. Het verhaalErin Gilbert (Kirsten Wiig), een wetenschapper aan de universiteit van Columbia, heeft samen met Abby Yates een boek geschreven genaamd "Ghosts from our Past: Both Literally and Figuratively – The Study of Paranormal Knowing". De twee hebben elkaar jaren niet gesproken maar worden bij elkaar gebracht door een man die hulp zoekt bij de bestrijding van spoken. Bekijk de trailer hierboven. Ghostbusters (2016) wordt beoordeeld met een 5,2 op IMDb en is zondagavond om 20.00 uur te zien op Veronica. Bekijk de eerste trailer van Ghostbusters: Afterlife Bekijk deze video » Bill Murray schittert in hilarische Super Bowl-commercial van Jeep Bekijk deze video »
Film :
Filmtip: Veelbesproken Ghostbusters-remake vanavond op Veronica

Het verhaal
Erin Gilbert (Kirsten Wiig), een wetenschapper aan de universiteit van Columbia, heeft samen met Abby Yates een boek geschreven genaamd "Ghosts from our Past: Both Literally and Figuratively – The Study of Paranormal Knowing". De twee hebben elkaar jaren niet gesproken maar worden bij elkaar gebracht door een man die hulp zoekt bij de bestrijding van spoken.

Bekijk de trailer hierboven.

Ghostbusters (2016) wordt beoordeeld met een 5,2 op IMDb en is zondagavond om 20.00 uur te zien op Veronica.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Filmtip: Veelbesproken Ghostbusters-remake vanavond op Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen