Zien: explosie in Schalkhaar laat enorme puinhoop achter

Zien: explosie in Schalkhaar laat enorme puinhoop achter

Vannacht was er in Schalkhaar een harde explosie te horen. Rond vier uur in de nacht vond de explosie plaats onder een carport van een huis. Hierdoor ontstond er ook een kleine brand, maar die doofde vanzelf.

De explosie heeft een enorme puinhoop achtergelaten in de straat. Meerdere ruiten zijn gesneuveld en de schutting ligt versnipperd door de straat. Er is niemand gewond geraakt. Het is niet duidelijk hoe de explosie is ontstaan, de politie is nog op zoek naar getuigen.

Bekijk de ravage na de explosie in Schalkaar hieronder in de video van Hart van Nederland.

Zien: <em>explosie</em> in Schalkhaar laat enorme puinhoop achter Vannacht was er in Schalkhaar een harde explosie te horen. Rond vier uur in de nacht vond de explosie plaats onder een carport van een huis. Hierdoor ontstond er ook een kleine brand, maar die doofde vanzelf. De explosie heeft een enorme puinhoop achtergelaten in de straat. Meerdere ruiten zijn gesneuveld en de schutting ligt versnipperd door de straat. Er is niemand gewond geraakt. Het is niet duidelijk hoe de explosie is ontstaan, de politie is nog op zoek naar getuigen. Bekijk de ravage na de explosie in Schalkaar hieronder in de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Zien: explosie in Rotterdam slaat deel van pand weg, twee gewonden Bekijk deze video » Video: buurtbewoners reageren op grote explosie in Vlissingen Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: explosie in Schalkhaar laat enorme puinhoop achter

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: explosie in Schalkhaar laat enorme puinhoop achter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen