Elon Musk opgelucht na succesvolle SpaceX-missie: "Nieuw tijdperk aangebroken" (video)

Elon Musk opgelucht na succesvolle SpaceX-missie: "Nieuw tijdperk aangebroken" (video)

De Crew Dragon van ruimtevaartbedrijf SpaceX keerde zondag veilig terug op aarde en daarmee is de missie van SpaceX-baas Elon Musk geslaagd. De eerste commerciële ruimtevlucht ooit was een succes en dat biedt veel mogelijkheden voor de toekomst.

Multi-planetaire samenleving
Musk was erg opgelucht dat astronauten Bob Behnken en Doug Hurley veilig teruggekeerd zijn, zo liet hij weten in een bevlogen speech. Het grote doel van Musk is namelijk dat de mensheid uiteindelijk ook terecht kan op de maan en op planeet Mars: een multi-planetaire samenleving. Deze commerciële ruimtevlucht is een eerste stap naar dat grote doel.

Bekijk de speech van Elon Musk hieronder.

<em>Elon Musk</em> opgelucht na succesvolle <em>SpaceX</em>-missie: &quot;Nieuw tijdperk aangebroken&quot; (video) De Crew Dragon van ruimtevaartbedrijf SpaceX keerde zondag veilig terug op aarde en daarmee is de missie van SpaceX-baas Elon Musk geslaagd. De eerste commerciële ruimtevlucht ooit was een succes en dat biedt veel mogelijkheden voor de toekomst. Multi-planetaire samenlevingMusk was erg opgelucht dat astronauten Bob Behnken en Doug Hurley veilig teruggekeerd zijn, zo liet hij weten in een bevlogen speech. Het grote doel van Musk is namelijk dat de mensheid uiteindelijk ook terecht kan op de maan en op planeet Mars: een multi-planetaire samenleving. Deze commerciële ruimtevlucht is een eerste stap naar dat grote doel. Bekijk de speech van Elon Musk hieronder. Bekijk ook Terugkijken: SpaceX lanceert eerste raket Crew Dragon naar ISS Bekijk deze video » Terugkijken: Astronauten landen met nieuwe Dragon-capsule, bekijk de landing Bekijk deze video »
Nieuws :
Elon Musk opgelucht na succesvolle SpaceX-missie: "Nieuw tijdperk aangebroken" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Elon Musk opgelucht na succesvolle SpaceX-missie: "Nieuw tijdperk aangebroken" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen