Video: rapper Bizzey te zien op veel te druk feest

Video: rapper Bizzey te zien op veel te druk feest

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Op filmpjes is te zien dat het een waar gekkenhuis was: veel mensen springen en dansen tegen elkaar, terwijl de anderhalve meter-regel nog altijd van kracht is. Bizzey laat aan Shownieuws weten dat het feest 'succesvol' was, dat hij een volgende keer weer zou gaan.

Bekijk de beelden van het feest in de video van Shownieuws hieronder.

Video: rapper Bizzey te zien op veel te druk feest Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Op filmpjes is te zien dat het een waar gekkenhuis was: veel mensen springen en dansen tegen elkaar, terwijl de anderhalve meter-regel nog altijd van kracht is. Bizzey laat aan Shownieuws weten dat het feest 'succesvol' was, dat hij een volgende keer weer zou gaan. Bekijk de beelden van het feest in de video van Shownieuws hieronder. Bekijk hier de trailer van Videoland docu-serie Bizzey Bekijk deze video » RTL Boulevard: Italiaanse verloofde van Afrojack is jaloers op Bizzey Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: rapper Bizzey te zien op veel te druk feest

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: rapper Bizzey te zien op veel te druk feest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen