Jeroen Hangx uit Over Mijn Lijk overleden, Tim Hofman deelt verdriet (video)

Jeroen Hangx uit Over Mijn Lijk overleden, Tim Hofman deelt verdriet (video)

Jeroen Hangx uit het meest recente seizoen van Over Mijn Lijk is op maandag 3 augustus overleden. Jeroen had een hersentumor en presentator Tim Hofman volgde hem in die heftige periode. De twee raakten goed bevriend en het verdriet is bij Hofman dan ook groot.

Tekst gaat door onder de Instagram-post van Tim Hofman.

Positief
Jeroen stond erom bekend enorm positief in het leven te staan, ondanks zijn ziekte. Met die instelling heeft hij veel mensen geïnspireerd, waaronder ook Hofman. "Jeroen, je hebt het zo fucking goed gedaan man, als mens. We kunnen hier allemaal wat van je leren", schrijft hij op Instagram.

Bekijk hieronder het gesprek met Jeroen en Tim Hofman in De Wereld Draait Door van begin dit jaar. Je kunt alle afleveringen van Over Mijn Lijk terugkijken bij Gids.tv.

Jeroen Hangx uit <em>Over Mijn Lijk</em> overleden, <em>Tim Hofman</em> deelt verdriet (video) Jeroen Hangx uit het meest recente seizoen van Over Mijn Lijk is op maandag 3 augustus overleden. Jeroen had een hersentumor en presentator Tim Hofman volgde hem in die heftige periode. De twee raakten goed bevriend en het verdriet is bij Hofman dan ook groot. Tekst gaat door onder de Instagram-post van Tim Hofman. PositiefJeroen stond erom bekend enorm positief in het leven te staan, ondanks zijn ziekte. Met die instelling heeft hij veel mensen geïnspireerd, waaronder ook Hofman. "Jeroen, je hebt het zo fucking goed gedaan man, als mens. We kunnen hier allemaal wat van je leren", schrijft hij op Instagram. Bekijk hieronder het gesprek met Jeroen en Tim Hofman in De Wereld Draait Door van begin dit jaar. Je kunt alle afleveringen van Over Mijn Lijk terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tim Hofman vond het presenteren van Over Mijn Lijk een levensveranderende ervaring Bekijk deze video » Vanavond in Over Mijn Lijk: 'Je eigen begrafenis regelen is niet niks' Bekijk deze video »
TV :
Jeroen Hangx uit Over Mijn Lijk overleden, Tim Hofman deelt verdriet (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jeroen Hangx uit Over Mijn Lijk overleden, Tim Hofman deelt verdriet (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen