Video: Lauren Verster bezoekt de grootste Rastafari-gemeenschap van Afrika

Video: Lauren Verster bezoekt de grootste Rastafari-gemeenschap van Afrika

Hieronder zie je een fragment van Lauren!. Je kunt de hele uitzending van woensdag 5 augustus hier terugkijken bij Gids.tv.

Deze week is er weer een nieuwe aflevering van Lauren! te zien op NPO 3. Presentatrice Lauren Verster gaat op bezoek bij de grootste Rastafari-gemeenschap van Afrika en leert daar alles over de helende kracht van wiet. Bekijk de promo in de video hieronder.

Lauren! gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Lauren! terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Lauren Verster</em> bezoekt de grootste Rastafari-gemeenschap van Afrika Hieronder zie je een fragment van Lauren!. Je kunt de hele uitzending van woensdag 5 augustus hier terugkijken bij Gids.tv. Deze week is er weer een nieuwe aflevering van Lauren! te zien op NPO 3. Presentatrice Lauren Verster gaat op bezoek bij de grootste Rastafari-gemeenschap van Afrika en leert daar alles over de helende kracht van wiet. Bekijk de promo in de video hieronder. Lauren! gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Lauren! terugkijken bij Gids.tv. Lauren!: Dragqueens gaan op mannenjacht in Tel Aviv Bekijk deze video » Gezinsgeluk voor Lauren Verster: "Dit is zooo heerlijk!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Lauren Verster bezoekt de grootste Rastafari-gemeenschap van Afrika

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Lauren Verster bezoekt de grootste Rastafari-gemeenschap van Afrika of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen