Monique Smit over heftige kraamtijd: ‘Mijn wolk was niet roze maar donkergrijs’ (video)

Monique Smit over heftige kraamtijd: ‘Mijn wolk was niet roze maar donkergrijs’ (video)

Monique Smit kijkt terug op een heftige tijd na haar eerste bevalling. De bevalling ging op zich goed, maar daarna werd ze wel gehecht. “Daar is iets misgegaan. Daar heb ik echt maandenlang last van gehad. Ontstekingen gehad.” Ook de borstvoeding verliep moeizaam en ook daar kreeg ze ontstekingen. Ze spreekt dan ook niet van een roze wolk toen ze net moeder was. “Ik had een donkergrijze wolk eigenlijk. Ik dacht: ik vind het een heel mooi kindje, maar ik heb alleen maar pijn.”

Bekijk het verhaal van Monique Smit in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Monique Smit</em> over heftige kraamtijd: ‘Mijn wolk was niet roze maar donkergrijs’ (video) Monique Smit kijkt terug op een heftige tijd na haar eerste bevalling. De bevalling ging op zich goed, maar daarna werd ze wel gehecht. “Daar is iets misgegaan. Daar heb ik echt maandenlang last van gehad. Ontstekingen gehad.” Ook de borstvoeding verliep moeizaam en ook daar kreeg ze ontstekingen. Ze spreekt dan ook niet van een roze wolk toen ze net moeder was. “Ik had een donkergrijze wolk eigenlijk. Ik dacht: ik vind het een heel mooi kindje, maar ik heb alleen maar pijn.” Bekijk het verhaal van Monique Smit in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Monique Smit klaar met kritiek: "Ik kan het nooit goed doen" (video) Bekijk deze video » Zien: Monique Smit viert verjaardag van 5-jarig zoontje Noah Bekijk deze video »
Entertainment :
Monique Smit over heftige kraamtijd: ‘Mijn wolk was niet roze maar donkergrijs’ (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Monique Smit over heftige kraamtijd: ‘Mijn wolk was niet roze maar donkergrijs’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen