Mark Rutte terug voor persconferentie: waar is hij op vakantie geweest? (video)

Mark Rutte terug voor persconferentie: waar is hij op vakantie geweest? (video)

<em>Mark Rutte</em> terug voor <em>persconferentie</em>: waar is hij op vakantie geweest? (<em>video</em>) Vanavond heeft de eerste persconferentie sinds de nieuwe coronapiek plaatsgevonden. Zowel minister De Jonge als minister-president Mark Rutte zijn eerder terug van vakantie. Premier Rutte zou in Duitsland op vakantie gaan, maar is toch in Nederland gebleven. Dit jaar is Twente de plaats waar hij heeft verbleven. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Zien: Introweken voor studenten zeer beperkt toegestaan, geen ontgroeningen Bekijk deze video » Video: "Kip zonder kop" is de nieuwe rage bij gebarentaal persconferentie Bekijk deze video »
Politiek :
Mark Rutte terug voor persconferentie: waar is hij op vakantie geweest? (video)

Vanavond heeft de eerste persconferentie sinds de nieuwe coronapiek plaatsgevonden. Zowel minister De Jonge als minister-president Mark Rutte zijn eerder terug van vakantie. Premier Rutte zou in Duitsland op vakantie gaan, maar is toch in Nederland gebleven. Dit jaar is Twente de plaats waar hij heeft verbleven.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte terug voor persconferentie: waar is hij op vakantie geweest? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen