Omstreden boek prins Harry en Meghan komt bijna uit: wat wordt onthuld? (video)

Omstreden boek prins Harry en Meghan komt bijna uit: wat wordt onthuld? (video)

11 Augustus komt het omstreden boek over de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle uit. Het boek heet Finding Freedom en officieel hebben Harry en Meghan hier niks mee te maken, maar er wordt gefluisterd dat ze meer bij het boek betrokken zijn dan ze vertellen. Zo staan er persoonlijke details in het boek, en wordt er volop in geklaagd over het Britse koningshuis. Begin dit jaar maakten Harry en Meghan bekend een stap terug te doen als Britse royals.

Wat je van het boek over prins Harry en Meghan kunt verwachten, zie je in de video van NU.nl hieronder.

Omstreden boek <em>prins Harry en Meghan</em> komt bijna uit: wat wordt onthuld? (video) 11 Augustus komt het omstreden boek over de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle uit. Het boek heet Finding Freedom en officieel hebben Harry en Meghan hier niks mee te maken, maar er wordt gefluisterd dat ze meer bij het boek betrokken zijn dan ze vertellen. Zo staan er persoonlijke details in het boek, en wordt er volop in geklaagd over het Britse koningshuis. Begin dit jaar maakten Harry en Meghan bekend een stap terug te doen als Britse royals. Wat je van het boek over prins Harry en Meghan kunt verwachten, zie je in de video van NU.nl hieronder. RTL Boulevard: Vader Meghan Markle reageert op het boek Finding Freedom Bekijk deze video » Video: Meghan Markle viert 39e verjaardag Bekijk deze video »
Royals :
Omstreden boek prins Harry en Meghan komt bijna uit: wat wordt onthuld? (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Omstreden boek prins Harry en Meghan komt bijna uit: wat wordt onthuld? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen