Waarom is coronavirus heftiger voor mensen met overgewicht? Bekijk leerzame video

Waarom is coronavirus heftiger voor mensen met overgewicht? Bekijk leerzame video

Er wordt steeds meer bekend over het coronavirus, en de impact van dit levensgevaarlijke virus op een lichaam. Uit onderzoek blijkt dat het coronavirus gevaarlijker en heftiger is voor mensen die kampen met overgewicht. NU.nl legt uit hoe dit precies zit.

Bekijk de video van NU.nl over het coronavirus bij mensen met overgewicht hieronder.

Waarom is <em>coronavirus</em> heftiger voor mensen met overgewicht? Bekijk leerzame video Er wordt steeds meer bekend over het coronavirus, en de impact van dit levensgevaarlijke virus op een lichaam. Uit onderzoek blijkt dat het coronavirus gevaarlijker en heftiger is voor mensen die kampen met overgewicht. NU.nl legt uit hoe dit precies zit. Bekijk de video van NU.nl over het coronavirus bij mensen met overgewicht hieronder. Grote drukte in Katwijk ondanks coronawaarschuwing: file voor parkeergarage (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen 100 Jaar Jong: Gordon laat zich testen op corona Bekijk deze video »
Nieuws :
Waarom is coronavirus heftiger voor mensen met overgewicht? Bekijk leerzame videoPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Waarom is coronavirus heftiger voor mensen met overgewicht? Bekijk leerzame video of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier