Bekijk het Bevrijdingsjournaal van 8 augustus 1945: Spoorloze Nederlanders

Bekijk het Bevrijdingsjournaal van 8 augustus 1945: Spoorloze Nederlanders

De bevrijdingsjournaals zijn voor de laatste keer terug bij de NOS. Elke avond zijn ze om 20.30 uur te zien op NPO 1 én zijn ze te zien op YouTube en via Gids.tv.

Bekijk het <em>Bevrijdingsjournaal</em> van 8 augustus 1945: Spoorloze Nederlanders De bevrijdingsjournaals zijn voor de laatste keer terug bij de NOS. Elke avond zijn ze om 20.30 uur te zien op NPO 1 én zijn ze te zien op YouTube en via Gids.tv. BataviaHet Rode Kruis gaat extra ambulances sturen om in Europa verdwaalde Nederlanders op te halen. Niet iedereen kan direct mee terug; vooral overlevenden van concentratiekampen zijn er slecht aan toe en moeten eerst aansterken. Annemarie Kas vertelt ondertussen vanuit Batavia over de situatie in Nederlands-Indië, waar de Japanners de touwtjes nu nog in handen hebben. “Eén ding is zeker: we gaan een hele onzekere periode tegemoet.” Bekijk het derde bevrijdingsjournaal hierboven. Lees hier waar je het Bevrijdingsjournaal op tv kunt kijken.
TV :
Bekijk het Bevrijdingsjournaal van 8 augustus 1945: Spoorloze Nederlanders

Batavia
Het Rode Kruis gaat extra ambulances sturen om in Europa verdwaalde Nederlanders op te halen. Niet iedereen kan direct mee terug; vooral overlevenden van concentratiekampen zijn er slecht aan toe en moeten eerst aansterken. Annemarie Kas vertelt ondertussen vanuit Batavia over de situatie in Nederlands-Indië, waar de Japanners de touwtjes nu nog in handen hebben. “Eén ding is zeker: we gaan een hele onzekere periode tegemoet.”

Bekijk het derde bevrijdingsjournaal hierboven. Lees hier waar je het Bevrijdingsjournaal op tv kunt kijken.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk het Bevrijdingsjournaal van 8 augustus 1945: Spoorloze Nederlanders of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen