Realityster Yasmine Pieraerds in eigen huis mishandeld, bekijk de heftige beelden (video)

Realityster Yasmine Pieraerds in eigen huis mishandeld, bekijk de heftige beelden (video)

Realityster Yasmine Pieraerds, onder andere bekend van Ex on the Beach: Double Dutch en Temptation Island, is zwaar mishandeld in haar eigen huis. Ze lag meerdere dagen in het ziekenhuis en hield er onder andere een gebroken neus aan over.

Feestje
Pieraerds had onlangs een klein feestje in haar huis. Toen ze er op een gegeven moment wel klaar mee was en iedereen vroeg om naar huis te gaan was er een van haar gasten die weigerde. Hij sloeg haar vervolgens in elkaar, waardoor ze flink gewond raakte. "Hij bleef maar slaan terwijl ik op de grond viel." Ze deelt de heftige beelden, die je hieronder kunt zien, van hoe ze er nu uit ziet omdat ze niet wil dat andere mensen hetzelfde overkomt. Ze roept iedereen op om goed op te passen met wie je binnenlaat.

Realityster <em>Yasmine Pieraerds</em> in eigen huis mishandeld, bekijk de heftige beelden (video) Realityster Yasmine Pieraerds, onder andere bekend van Ex on the Beach: Double Dutch en Temptation Island, is zwaar mishandeld in haar eigen huis. Ze lag meerdere dagen in het ziekenhuis en hield er onder andere een gebroken neus aan over. FeestjePieraerds had onlangs een klein feestje in haar huis. Toen ze er op een gegeven moment wel klaar mee was en iedereen vroeg om naar huis te gaan was er een van haar gasten die weigerde. Hij sloeg haar vervolgens in elkaar, waardoor ze flink gewond raakte. "Hij bleef maar slaan terwijl ik op de grond viel." Ze deelt de heftige beelden, die je hieronder kunt zien, van hoe ze er nu uit ziet omdat ze niet wil dat andere mensen hetzelfde overkomt. Ze roept iedereen op om goed op te passen met wie je binnenlaat. Bekijk ook Zwangere Samantha de Jong deelt intieme beelden van maken echo (Video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Realityster Yasmine Pieraerds in eigen huis mishandeld, bekijk de heftige beelden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV