Zien: Paul de Leeuw verklapt kandidaten nieuwe seizoen Ranking The Stars

Zien: Paul de Leeuw verklapt kandidaten nieuwe seizoen Ranking The Stars

Paul de Leeuw heeft in een Instagram Stories-video van RTL al een aantal namen verklapt die in het nieuwe seizoen van Ranking The Stars op de zetels zullen plaatsnemen. Dit omdat de opnames van het nieuwe seizoen bijna beginnen.

Zien: <em>Paul de Leeuw</em> verklapt <em>kandidaten</em> nieuwe seizoen <em>Ranking The Stars</em> Paul de Leeuw heeft in een Instagram Stories-video van RTL al een aantal namen verklapt die in het nieuwe seizoen van Ranking The Stars op de zetels zullen plaatsnemen. Dit omdat de opnames van het nieuwe seizoen bijna beginnen. Paul start met: "Ik mag natuurlijk nog niks zeggen." Vervolgens volgen toch een aantal namen. Zo komt Ryanne van Dorst terug en zijn Hans Kesting, Marc-Marie Huijbregts, Karin Bloemen en Jörgen Raymann weer van de partij. Ook is er een nieuwe naam te bewonderen: rapper Bizzey. Video: Doet viroloog Ab Osterhaus mee aan Ranking The Stars? Bekijk deze video » Bekijk de video van de Instagram van RTL hierboven. Bekijk ook Bizzey maakt muziek tegen racisme en vertelt over racistische ervaring: "Ik hielp haar gewoon" Bekijk deze video » Op Vrijdag gemist? Renze Klamer, Bizzey en Evi Hanssen zingen 'Daar gaat ze' Bekijk deze video »
TV :
Zien: Paul de Leeuw verklapt kandidaten nieuwe seizoen Ranking The Stars

Paul start met: "Ik mag natuurlijk nog niks zeggen." Vervolgens volgen toch een aantal namen. Zo komt Ryanne van Dorst terug en zijn Hans Kesting, Marc-Marie Huijbregts, Karin Bloemen en Jörgen Raymann weer van de partij. Ook is er een nieuwe naam te bewonderen: rapper Bizzey.

Bekijk de video van de Instagram van RTL hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Paul de Leeuw verklapt kandidaten nieuwe seizoen Ranking The Stars of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen