Suzanne klaar met Ko in Lang Leve de Liefde: "Zoek het uit, je bent een grens overgegaan" (video)

Suzanne klaar met Ko in Lang Leve de Liefde: "Zoek het uit, je bent een grens overgegaan" (video)

Echt gezellig is het niet meer tussen Ko en Suzanne, die de afgelopen dagen uitzochten of ze wat voor elkaar voelden in Lang Leve de Liefde. "Ik vind je echt een hele grillige man. Ik zie de hele tijd een flipperkast voor me als ik jou zie", aldus die laatste.

'Zoek het uit!'
Als Ko vervolgens niet echt naar haar lijkt te luisteren en afgeleid is, is ze er klaar mee: "Laten we het dan maar gewoon meteen stoppen want dat vind ik niet respectvol. Zoek het uit, je wil niet eens iets normaal een kans geven. Je bent een grens overgegaan." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Suzanne klaar met <em>Ko</em> in Lang Leve de Liefde: &quot;Zoek het uit, je bent een grens overgegaan&quot; (video) Echt gezellig is het niet meer tussen Ko en Suzanne, die de afgelopen dagen uitzochten of ze wat voor elkaar voelden in Lang Leve de Liefde. "Ik vind je echt een hele grillige man. Ik zie de hele tijd een flipperkast voor me als ik jou zie", aldus die laatste. 'Zoek het uit!'Als Ko vervolgens niet echt naar haar lijkt te luisteren en afgeleid is, is ze er klaar mee: "Laten we het dan maar gewoon meteen stoppen want dat vind ik niet respectvol. Zoek het uit, je wil niet eens iets normaal een kans geven. Je bent een grens overgegaan." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is sinds maandag 10 augustus drie weken lang iedere werkdag van 19:30 uur tot 20:30 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: Ko klaar met wantrouwen Suzanne: ‘Morgen kappen we ermee’ Bekijk deze video »
TV :
Suzanne klaar met Ko in Lang Leve de Liefde: "Zoek het uit, je bent een grens overgegaan" (video)

Lang Leve De Liefde is sinds maandag 10 augustus drie weken lang iedere werkdag van 19:30 uur tot 20:30 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Suzanne klaar met Ko in Lang Leve de Liefde: "Zoek het uit, je bent een grens overgegaan" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen